Ralliautoilija Toni Gardemeister tekee maaliskuussa uuden aluevaltauksen ja kilpailee uransa ensimmäistä kertaa Baja -auton ratin takana. Gardemeister mittaa vauhtiaan italian Pordeonessa ajettavassa kilpailussa latvialaisen RE Autoclubin Mitsubishi MPR-107 kilpurilla.

Kolmipäiväisessä ja noin 400 erikoiskilometrin mittaisessa kilpailussa Gardemeister kokee kokonaan uuden autourheilu-uransa haasteen, jossa ei ajettavaan reitiin saa ennakkoon tutustua.

- Olen autourheilu-urani aikana ajanut paljon ns. pimeitä ralleja, joten uskon Italian Baja -kilpailun sopivan minulle hienosti. Tavoitteeni on saavuttaa maalilippu ja siten tuoda menestystä RE-Autoclubille, Gardemeister kertoo.

- Vuonna 2010 ajoin Latvian rallissa heidän vanhalla Mitsubishi Lancer Evolution ralliautolla kolmannen sijan ja nyt he pyysivät mukaan tähän Rally-Raid kilpailuun. Toivotaan, että yhteistyö jatkuu myös tämän kilpailun jälkeen, huippukokenut suomalainen moottoriurheilun ammattilainen kertoo.

Italian Baja kilpailun lisäksi Gardemeister tiimeinen tekee hartiavoimin töitä IRC-rallisarjan kilpailuohjelman rakentamiseksi.

Lisätietoja:
- Kilpailun kotisivut: www.italianbaja.com
- RE-Autoclubin kotisivut: www.reautoclub.com

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2020 | Toni Gardemeister