Toni Gardemeister on lähtee Skotlannin rallin päätöspäivään yhdeksänneltä sijalta. Skoda Fabia 2000:lla ajava Gardemeister on kisaa johtavaa Andreas Mikkelseniä vajaat kaksi ja puoli minuuttia perässä. Kahdeksantena olevaan Jarkko Nikaraan on matkaa vain viisi sekuntia.

Lauantain viimeinen erikoiskoe peruttiin kehnojen olosuhteiden takia.

- On ollut vaikea kisa. Tämä on ensimmäinen kisa soralla tällä autolla. Renkaiden kanssa on ollut isoa probleemaa. Meidän renkaat eivät ole tarpeeksi leveitä ja seos ei ole riittävän pehmeä. Rengas kantaa mutavellissä ja perä lähtee koko aja heittämään. Renkaiden kanssa on paljon kehitystyötä edessä, Gardemeister kommentoi.

- Useita kertoja olemme käyneet ojassa tässä kisassa. Auto alkaa olla ajetun näköinen. Kauden päätteeksi tulee iso työ on laittaa autoa.

Rallin päätöspäivänä sunnuntaina ajetaan vielä seitsemän erikoiskoetta. Gardemeisterin tavoite on selkeä.

- Huomenna ajamme Nikarasta ohi. Jäljellä on monta pitkää pätkää. Voi tapahtua vielä ihan mitä vaan, Gardemeister päättää.

Skotlannin ralli päättää Gardemeisterin IRC-kauden. Hän ei osallistu kauden päättävään Kyproksen ralliin. Gardemeister on IRC-sarjan kokonaistilanteessa kahdeksantena. Skotlannissa on jaossa 1,5-kertaiset pisteet.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2021 | Toni Gardemeister