Toni Gardemeister sijoittui kuudenneksi IRC-rallisarjan seitsemännessä osakilpailussa Tsekissä. Barum Rallyn voittoon pomppuisilla ja haastavilla asfattiteillä kaasutteli Skodan tehdastallin Jan Kopecky, josta Gardemeister jäi +3.43,2 minuuttia. TGS Worldwide -tallin Skoda Fabia S2000:lla ajavalle Gardemeisterille ja kartanlukija Tapio Suomiselle kauden paras sijoitus tuli lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen.

- Eilen alkaneet kytkinongelmat jatkuivat tänään. Loppun asti jännitti, että selviämmekö viimeisestä siirtymästä. Auto piti pitää liikkeessä koko ajan. Oli varmasti huvittavan näköistä, kun ajoimme ympyrää huoltoaseman pihassa ja odottelimme, että liikennevalot vaihtuvat, Gardemeister kertaili huojentuneena kunnialla selvitetyn urakan jälkeen.

- Tulokseen täytyy olla todella tyytyväinen, varsinkin kaikkien teknisten ongelmien jälkeen. Pykälä tuli taas parannusta sijoitukseen, joten suunta on oikea. Erityisesti renkaiden kanssa olemme ottaneet ison askeleen eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa kehitystyötä, Gardemeister iloitsi.

- Täytyy toivoa, että viimeistään ensi kaudelle saamme samoja osia ja moottoreita kuin mitä tehdastalli käyttää. Muuten yksityistallin kuskina on mahdotonta päästä taistelemaan kärkisijoista, tallipäällikön ja kuskin kaksoisroolissa toimiva Gardemeister lataa.

Gardemeister on IRC-sarjan kokonaistilanteessa kahdeksantena. TGS Worldwide -tallin ohjelmassa on tällä kaudella vielä kolme IRC-sarjan osakilpailua. Kausi jatkuu 9.-11.9. Unkarissa.

Lopputulokset Barum Czech Rally Zlín 2011
1. Jan Kopecký Jan & Petr Starý, Škoda Fabia S2000, 2:15:51.7
2. Freddy Loix Freddy & Miclotte F, Škoda Fabia S2000, +1,2sek
3. Juho Hänninen Juho & Mikko Markkula, Škoda Fabia S2000, +37.4sek
---
6. Toni Gardemeister & Tapio Suominen, Škoda Fabia S2000, +3:43.2sek

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2021 | Toni Gardemeister