Toni Gardemeister säilytti asemansa IRC-sarjan Korsikan rallissa. Toisen ajopäivän jälkeen Skoda Fabia S2000:lla ajava Gardemeister on yhdeksäntenä. Kärkeen eroa on kertynyt 3 minuuttia ja kaksi sekuntia.

- Ihan ok päivä. Aamupäivällä tuntui, että säädöt olivat liian pehmeät. Kovensimmekin niitä paljon. Ajo tuntui sen jälkeen paremmalta, vaikka väliajoissa se ei oikein näkynytkään, Gardemeister kommentoi.

- Torstaina meinasin ajaa kovassa kyydissä pihalle. Tänäänkin mentiin taas kovaa, mutta ei ollut mitään suurempia tilanteita.

Perjantaipäivän isoimmat suomalaisotsikot Korsikalla keräsi Ari Vatanen. Ex-rallikuski täräytti nolla-auton pihalle kuudennella pätkällä. Kyydissä oli Vatasen Max-poika, joka ei loukkaantunut. Vatanen itse kiidätettiin helikopterilla sairaalaan tarkempia tutkimuksia varten. Tiettävästi ainakaan vakavammista vammoista ei ole kyse. Onnettomuuden takia kuudes pätkä jäi ajamatta.

- Toivottavasti tärskyssä ei käynyt mitään pahempaa, Gardemeister kommentoi.

Korsikan rallin viimeiset kuusi erikoiskoetta ajetaan lauantaina. Johdossa päätöspäivään starttaa Peugeot-kuski Thierry Neuville. Gardemeister lähtee hakemaan kahdeksantena ajavan Bruno Magalhaesin päänahkaa. Eroa Peugeot-kuskiin on vain 1,3 sekuntia.

- Luvassa on raskas päivä. Ajamme kuusi pitkää pätkää. Ajetaan mitä päästään, Gardemeister totesi.

- Ajallisesti tasomme on tällä hetkellä tässä. Reilun kuukauden päästä meillä on ensimmäinen mahdollisuus parantaa sijoituksia merkittävästi.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister