Toni Gardemeister oli kymmenes IRC-rallisarjan kauden avauskilpailussa Monte Carlo rallissa. Gardemeister ei näin yltänyt tavoitteeseen, mutta yksi tavoite tuli täyteen, päästä kisan maaliin.

"Parempaan en tällä kertaa pystynyt. Onneksi kuitenkin kolmen keskeytyksen jälkeen pääsimme maaliin, joka sekin on positiivinen asia", kertoi Gardemeister.

"Eihän tämä kisa nyt ihan suunnitelmien mukaan mennyt, mutta aina ei niin voi tapahtua", Gardemeister jatkoi.

IRC-rallisarjan jatkosta Gardemeister käy neuvotteluja koko ajan. Monten hän ajoi Italian Peugeot-tiimin autolla, mutta tämä kisa oli vain kertaluonteinen.

Monte Carlon voittoon ajoi Ranskan Bryan Bouffier. Toiseksi sijoittui Freddy Loix (BEL) ja kolmas oli Guy Wilks (GB). Juho Hänninen oli kisan kuudes. Kilpailun jälkeen Gardemeisterin kartanlukija Tomi Tuominen mietti vakavasti kartturiuransa jatkoa.

"Luulen, että tämä alkaa olla nyt tässä. Kaksikymmentä vuotta tuli täyteen ja monet mukavat kisat on takana eri kuskien kanssa. Selkä on vihoitellut muutaman viime vuoden ajan ja nyt se taas otti huonosta asennosta itseensä. Penkin asento tuntui jo testeistä huonolta, mutta sitä ei valitettavasti pystytty muuttamaan. Terveselkäiselle se ei olisi ongelma, mutta tämä ukko kävelee taas aivan vinossa. Periaatteessa olen päätökseni tehnyt, mutta parempi olla sanomatta ei koskaan, kertoi Tuominen.

Monte Carlo rallin tulokset:
1) Bryan Bouffier
2) Freddy Loix
3) Guy Wilks
6) Juho Hänninen & Mikko Markkula
10) Toni Gardemeister & Tomi Tuominen

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister