Toni Gardemeister, kartanlukijanaan Tomi Tuominen, osallistuu jälleen ensi tammikuussa legendaariseen Monte Carlo ralllin. Tällä kertaa autona on Peugeot 207 S2000.

Kilpailu toimii IRC-rallisarjan kauden avauskilpailuna ja se on kerännyt jälleen todella nimekkään osanottajalistan. Mukana ovat MM-sarjasta tuttuja nimiä mm. Petter ja Henning Solberg, Chris Atkinson, Per-Gunnar Andersson, Stephane Sarrazin, Freddy Loix ja paluun rallipoluille tekevä veteraani Francois Delecour. Suomalaisväriä kilpailuun tuo Gardemeisterin lisäksi Skodan tehdaskuljettaja ja hallitseva IRC-sarjan mestari Juho Hänninen.

Gardemeisterille Monte Carlo on tuttu kilpailu. Tuleva kilpailu on jo hänen kahdestoista kerta lumisilla alppiteillä.

- Lähden todella mielelläni taas Monteen. Olen aina pitänyt siitä kilpailusta ja se onkin yksi suosikeistani, kertoo kahdesti Monten palkintokorokkeelle kiivennyt Gardemeister.

Gardemeister on ajanut viime aikoina harvakseltaan kilpaa. Tämä vaikuttaa tietysti myös valmistautumiseen.

- Pääsen ajamaan yhden päivän ajan testejä uudella autolla. Tietysti siinä antaa aika paljon tasoitusta tehdastiimejä vastaan, mutta silti palkintokoroke on ainoa tavoite, Gardemeister jatkaa.

Monte Carlo ralli ajetaan 17.-21.1.2011.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister