Toni Gardemeisterin Monte Carlo ralli päättyi moottoriongelmiin kisan viimeisen päivän ensimmäiselle siirtymälle. Torstain ulosajon jälkeen ylikuumentunut moottori alkoi nostaa lämpöjä heti muutaman kilometrin ajon jälkeen ja tiimi antoi Gardemeisterille käskyn ajaa auto tien sivuun.

- Päätös tuli tiimiltä. Syy oli se, että moottori olisi todennäköisesti hajonnut, joten tässä kohtaa ei ollut järkevää ottaa sellaista riskiä. Kisa oli muutenkin pilalla, kertoi Gardemeister keskeytyksestään.

Gardemeister lähti viimeiseen päivään sijalta kymmenen, yli yhdeksän minuuttia kärkeä perässä. Ulosajon lisäksi aikaa hukkui rengasrikkoon. Ennen Turinin kuuluisia erikoiskokeita Mikko Hirvonen ajaa kisan kärjessä ja toisena on Juho Hänninen. Viime vuoden voittaja Sebastien Ogier ajoi aamun ainoalle EK:lla huiman pohja-ajan ja taistelee jo toisesta tilasta. Kilpailu päättyy perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister