YLE TV2 vie Mestari-ohjelmassa katsojansa vauhdin ja vahvojen tunteiden maailmaan. Kahdeksanosaisessa sarjassa liikutaan varsin suomalaiskansallisissa merkeissä, kun ohjelman toisella tuotantokaudella seurataan kahden lahjakkaan nuoren taivalta kohti tavoitteitaan rallin ja tangon saralla. Tunteet ovat pinnassa, eikä kyyneliltäkään säästytä. Kuinka käy päähenkilöiden menestyshaaveiden, millaista tukea mestarit suojateilleen antavat?

Ohjelmassa istahdetaan 19-vuotiaan rallilupauksen Jaro Kinnusen kyytiin. Varusmiespalvelusta samanaikaisesti suorittava nuorukainen ajaa suomalaisilla rallipoluilla päämääränään menestyä mestaruustaistelussa ja kasvaa kuljettajana. Jokainen ralli on haaste, silä teknisesti herkässä lajissa mitä tahansa voi tapahtua. Mihin Jaron vauhti riittää, kestääkö auto kisarasituksen, kuinka suuriksi nuoren miehen paineet nousevat?
Poikansa kehityskulkua myös elää isä sekä rallitiimi.

Mestarivauhdin löytymisessä Jaroa opastaa MM-sarjakokemuksella Toni Gardemeister. Puuttuvia sekunteja etsitään myös Marcus Grönholmin luottokartanlukijan Timo Rautiaisen kanssa. Millaisia ponnistuksia menestyksen saavuttaminen vaatii, Mestari-ohjelmassa kurkistetaan kisakulissien taakse.

Kahdeksanosaisen sarjan ohjaaja on Pauliina Jalasmaa.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister