Rallin MM-sarjan kauden kolmanneksi viimeinen kilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Korsikalla. Toni Gardemeister starttaa kisaan positiivisella mielillä torstaina ajetun shakedownin jälkeen.

- Auton tuntui paremmalta kuin Espanjassa. Teimme säätöihin muutamia muutoksia ja saimme niillä ajettavuutta paremmaksi. Totuus tulee tietenkin vasta eteen kisan ensimmäisten erikoiskokeiden aikana, sanoi Toni Gardemeister.

Tonin tavoitteet kilpailuun ovat realistiset, sillä Suzukin tämän vuoden asfalttikilometrit ovat tulleet ainoastaan kilpailuista.

- Lähden kilpailuun tarkoituksena ajaa maaliin asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty taistelemaan pistesijoista ilman muiden ongelmia.

Gardemeisterin paras sijoitus Korsikalta on toinen tila vuodelta 2005. Silloin Garde käskytti Fordin tehdasautoa.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister