Uuden-Seelannin rallissa Loebin ykköshaastajat ovat perjantaina toisena ja viidentenä autona reitille lähtevät Fordin Mikko Hirvonen ja Jari-Matti Latvala, ja onnistuessaan myös viime vuonna neljänneksi ajanut Subarun Chris Atkinson ja tallitoveri Petter Solberg. He ovat perjantaina neljäs ja kuudes auto reitillä. Suzukin Toni Gardmeisterilla ei ole huolta irtosorasta. MM-sarjassa 15. sijalle oleva suomalainen lähtee kisaan rahtusen toiveikkaampana kuin pariin edelliseen kisaan.

- Koneessa oli ainakin torstain testiek:lla hieman enemmän tehoa ja auto meni hyvin vaikka hidas testiek ei kuvannut millään tapaan kisan nopeita pätkiä, Gardemeister sanoo.

Auton lukuisten teknisten ongelmien kiusaamana Gardemeisterilla on koossa vasta kolme MM-pistettä.

- Maali on nytkin ensisijainen tavoite, mutta toki koetetaan ajaa samalla vähän kilpaa, Gardemeister sanoo.

- Reitti on minulle käytännössä uusi. Mukana on kaksi pätkää vuoden 2005 reitiltä, kun viimeksi olin täällä ja kaksi, jotka muistan vuoden 2001 reitiltä. (STT)

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister