Valkealainen Toni Gardemeister, 37, joutui karvaasti pettymään kun hänen latvialaisen RE-Autoklub tiimin Mitsubishi Pajeron moottori lopetti yhteistyön ja jätti rallikonkarin sekä hänen latvialaisen kartanlukijansa Agris Petersonin keskelle tulikuumaa Kazakstanin Astrakhan -aavikkoa. Keskeytyksen teki erityisen harmittavaksi se, että uransa toista aavikkokilpailua ajanut Gardemeister joutui johtoasemasta heittämään pyyhkeen kehään.

- Moottoririkko tapahtui kilpailun toisena päivänä kun matkaa oltiin taitettu noin 155 kilometriä. Harmittaahan se hemmetisti, koska ennakkotutustumatonta kilpailua olisi ollut jäljellä vielä noin 800 kilometriä ja tunsin myös tulosten osalta olevani erinomaisessa vauhdissa, kertoi Gardemeister, joka avauspäivänä oli saavuttanut 14 sekunnin johtoaseman.

- Positiivista oli se, että niin tiimini, kanssakilpailijani kuin minä itse näin vauhtini riittävän kärkitaisteluun myös näissä ralliautoilusta hieman poikkeavissa aavikkokilpailuissa. Toivotaan, että jatkoa seuraa, koska tiedän pystyväni ajamaan palkintokorokkeille, uskoo Gardemeister itseensä.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister