Monte Carlo -rallissa Peugeot-tiimin autolla ajanut Toni Gardemeister osallistuu omalla tiimillään useaan IRC-sarjan osakilpailuun.

Uusi talli kantaa nimeä TGS. Samalla Gardemeister paljasti, että Tomi Tuomisen jäätyä pois Tapio Suominen toimii hänen kakkoskuljettajanaan.

- TGS on uusi brändi moottoriurheilussa, mutta taustalla on monen vuoden kokemus. Kaikki mekaanikkomme ja insinöörimme ovat erittäin kokeneita rallissa ja ovat tehneet kanssani pitkään töitä eri tapahtumissa. Luotan todella paljon heidän osaamiseensa ja olen varma, että uusi tiimini on paras tapa toteuttaa tulevaisuudensuunnitelmiani, Gardemeister kertoo maxrally.comille.

Gardemeister tiedottaa myöhemmin, millä autolla ja kisakalenterilla hän lähtee kauteen.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister