Muutama viikko sitten Latvian Liepajassa ajetun Rally Kurzemen yleisöerikoiskokeella VIP-vieraita kyydittänyt ja järjestäjän vieraana ollut Toni Gardemeister innostui Latvian rallisarjasta niin paljon, että kilpailee syyskuun viimeisenä viikonloppuna Ralli Latvijassa.

Ilman tulostavoitteita syysrallista hieman vanhemmalla Mitsubishi Lancer Evolution mallilla nautiskelemaan starttaava Gardemeister kartanlukijansa Tapio Suomisen kanssa ajavat kilpailussa järjestäjän kutsumina vieraina.

- Vaikka ajan rallissa A-ryhmäläisellä ralliautolla, en sarjan WRC-autojen vauhtiin pysty mitenkään vastaamaan. Syysrallista ilman sen kummempia tavoitteita startaan nautiskelemaan, Gardemeister kertoo.

- Toisaalta aina kun kypärän laitan päähän niin täysillä mennään. Eihän sitä koskaan tiedä kuinka korkealla tuloslistalla on jos ei yritä. Palkintokoroke olisi hunajaa, Gardemeister toivoo.

Rally Latvija ajetaan 25-26.9.2010.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister