Ralliautoilun MM-sarjassa niin Seatin, Skodan, Fordin kuin Suzukin tehdastiimeissä ajanut kouvolalainen Toni Gardemeister aloittaa kiireisen rallikesänsä kesäkuussa kahdella ajettavalla rallilla.

Kuluvana vuonna ainoastaan tammikuussa Monte Carlon IRC-rallissa ajanut Gardemeister palaa rallipoluille BMW M3 ralliautollaan ajaen niin kutsukilpailuna Virossa ajettavan Laitse Park sekä kotiseutunsa SM O.K. Auto rallin.

Lisäksi hänen 16-vuotinen ralliura saa jatkoa heinä- sekä elokuussa ajettavilla kilpailuilla.

- Vaikka tänä vuonna en minua juurikaan rallibaanoilla ole näkynyt, on kiirettä siitä huolimatta riittänyt. Oman kilpavarusteyritykseni aloitus, yhteydenpito sekä neuvottelut maailman rallitiimeihin ja rahoituksen kerääminen ovat olleet kevään teemani. Nyt vihdoin alkaa valoa näkyä tunnelin päässä ja on todella mukava lähteä taas ajamaan kelloa vastaan, Gardemeister kertoo.

- Uuden ulkoasun saanut BMW M3 alkaa myös olla kilpailukunnossa. Uusi moottori ja alusta tulevat entisestään parantamaan kilpailukykyäni ja vaikka kiireiden myötä testit ovat jäämässä vähäiseksi, tulen starttaamaan niin Viron Laitse Park kuin kotiseutuni Kouvolan SM-ralliin motivoituneena. Viron kutsukilpailussa viihdytetään yleisöä pitkillä slaideilla ja Kouvolassa tulen ajamaan SuomiCup rallisarjan osakilpailuvoitosta, Gardemeister jatkaa.

Viron Laitse Park ralli ajetaan kesäkuun 5. ja SM O.K. Auto ralli kesäkuun 13. päivä.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister