Toni Gardemeisterin ensimmäinen kisapäivä Monte Carlo rallissa sujui pienten vaikeuksien siivittämänä. Gardemeister valitsi ensimmäiselle lenkille kuivan kelin renkaat, mutta niiden kanssa ajaminen oli jatkuvaa taiteilua. Tappiota tuli kärjelle runsaasti. Iltapäivän lenkille rengasvalinta oli enemmän varman päälle, mutta silti päivän viimeisellä erikoiskokeella ero kärkeen oli noin puolitoista minuuttia.

"En oikein käsittänyt mistä niin iso ero tuli. Yritin tulla minkä osasin ja odotin tappiota tulevan noin maksimissaan puolen minuutin verran. Noin isoa eroa en osaa selittää mitenkään", sanoi Gardemeister päivän päätteeksi.

Kilpailun kärjessä ajaa odotetusti viime kaudella lajin maailmanmestaruudesta taistellut Mikko Hirvonen. Toisena on viime vuoden IRC-sarjan mestari Kris Meeke. Juho Hänninen ajaa kolmanetena ja Toni Gardemeister on siis seitsemäntenä.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister