Toni Gardemeister ajoi Fiat Puntollaan parhaan ajan Monte Carlo rallin tiistai-illan prologi-erikoiskokeella. EK ei kuulunut varsinaiseen kilpailuun, mutta sillä ratkaistiin lähtöjärjestys kilpailun ensimmäiselle lenkille. Pohja-ajan kellottanut Gardemeister on keskiviikkona reitillä kymmenentenä autona.

Gardemeister oli 8,8 kilometrin EK:lla 1,2 sekuntia nopeampi kuin Peugeotin Nicolas Vouilloz. Kolmanneksi sijoittunut Skodan Jan Kopecky jäi Gardemeisterista 3,3 sekuntia. Mikko Hirvonen ajoi uudella Ford Fiestalla viidenneksi, jääden 12,6 sekuntia pohjista. Juho Hänninen (Skoda) oli kuudes, eroa kärkeen 14,8 sekuntia.

Monte Carlo ralli alkaa keskiviikkona, jolloin ajetaan kaksi erikoiskoetta kahteen kertaan. Yhteismittaa päivälle kertyy kuitenkin peräti yli 140 EK-kilometriä.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister