Toni Gardemeisterin kilpailu Espanjan Oviedossa päättyi syvään monttuun, kun Opel Corsan jarrut hävisivät totaalisesti ensimmäisen päivän viimeisellä erikoiskokeella. Keskeytyshetkellä Gardemeister oli kilpailussa yhdeksäntenä.

"Pari mutkaa aiemmin jarrut alkoivat pehmetä ja sanoin juuri kartturilleni Tomille, että pitää ajaa rauhassa. Sitten aivan yhtäkkiä jarrupoljin meni pohjaan, eikä mitään ollut tehtävissä. Sain käännettyä auton perä edelle ja osuimme kaiteeseen, joka kuitenkin petti ja putosimme syvään sadevesiojaan.", kertoi Gardemeister.

Gardemeisterin kilpailu sujui koko perjantain ajan testimielessä, sillä Opelille kilpailu oli vasta kolmas. Tarkoitus oli hakea tietoa sekä autosta, että renkaista.

"Tiimi oli tyytyväinen siihen asti saatuun tietoon. Autossa on paljon asioita, joiden kanssa pitää tehdä töitä ja samoin renkaissa. Mutta juuri sen vuoksi olimme mukana tässä kisassa. Projekti on mielenkiintoinen, joka toivottavasti saa jatkoa".

Rally Principe de Asturias LOPPUTULOKSET
1) Jan Kopecky, Skoda Fabia S2000
2) Kris Meeke, Peugeot 207 S2000
3) Nicholas Vouilloz, Peugeot 207 S2000

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister