Toni Gardemeister oli nopein Meksikon rallin viimeisenä ajopäivänä. Sunnuntaina ajettin vain kaksi erikoiskoetta, joista ensimmäisellä Gardemeister ajoi pohja-ajan ja toisella hän oli toinen. Ensimmäisellä EK:lla Tonia vauhditti vedonlyönti viime vuoden tallikaverin kanssa.

"Löimme PG Anderssonin kanssa vetoa päivän ainoan metsä EK:n tuloksesta.
PG lähti meidän eteen ja oli odottamassa heti maalin jälkeen. Voitimme PG:n neljällä sekunnilla. PG pyöritti päätään ja nieli tappionsa", kertoi Toni hymyillen kisan päätteeksi.

Kisan viimeisellä yleisö EK:lla pohjat ajoi Daniel Sola ja Gardemeister oli toinen.

Kilpailun voitti itävaltalainen Manfred Stohl ja saman maan Andreas Aigner sijoittui toiseksi. Kisan erikoista pistelaskentaa kuvastaa se, että tästä huolimatta kisassa viidenneksi sijoittuneen Daniel Solan ja kymmenenneksi sijoittuneen Xavier Ponsin edustama Espanja voitti Rally of Nations kilpailun.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister