Toni Gardemeister, kartanlukijanaan Tomi Tuominen, koki epäonnea San Marinossa ajetussa kymmenen erikoiskokeen rallissa. Nousujohteisesti sujunut kilpailu päättyi lopulta yhdeksänteen sijaan. Gardemeister oli ennen viimeistä EK:ta kolmantena, mutta rengasrikko vei mahdollisuudet korokesijoitukseeen. Kilpailu oli Gardemeisterin ensimmäinen N-ryhmän autolla.

"Alku oli todella vaikea, sillä menin joka paikkaan liian lujaa. N-ryhmän autolla pitää ajaa aivan toisella tavalla kuin WRC:llä tai super 2000:lla. Kisan aikana totuin autoon ja ajat paranivat merkittävästi".

Gardemeisterin ja Tuomisen sijoitus nousi kilpailun aikana todella paljon, sillä ensimmäisen lyhyen EK:n jälkeen he olivat vasta 17:sta. Kisa oli hyvää opettelua N-ryhmän autolla, sillä kaksikko lähtee heinäkuun puolivälissä Meksikon ralliin N-ryhmän Mitsubishilla.

Lopputulokset Rally San Marino
1) Paolo Andreucci, Peugeot 207 S2000
2) Luca Rossetti, Fiat Abarth S2000
3) Emanuele Dati, Fiat Abarth S2000
---
9) Toni Gardemeister, Subaru Impreza WRX STi

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister