Liikenne- ja viestintäministeriön ja liikenneturvan käynnistämä "Elämäsi tilaisuus" - kampanja on edennyt jo kolmannelle viikolle. Suomalaiset autourheilun huippunimet ovat olleet innolla mukana tukemassa kampanjaa ja osa heistä on ollut myös käytännön tasolla tapahtumissa mukana.

Toni Gardemeister on paikalla kahdessa koulutapahtumassa, Kouvolassa ja Kotkassa.

- Lähdin innolla mukaan, kun kuulin tästä kampanjasta. Mielestäni meidän autourheilijoiden tulee olla esimerkkinä nuorille ja tämä näyttävä kampanja on yksi parhaista tavoista saada viestiä perille. En halua väittää, että itse olisin mikään pyhimys liikenteessä, mutta turvavyön laitan joka kerta päälle, kun starttaan auton. Sen voin sanoa hyvällä omallatunnolla, kertoo Toni.

Muita kotimaisia kampanjassa mukana olevia huippunimiä ovat mm. Mika Häkkinen, Mika Salo, Heikki Kovalainen, Marcus Grönholm ja Tommi Mäkinen. Tilaisuudet juontaa Tonin kartturi Tomi Tuominen.

"Elämäsi tilaisuus" - kampanjan tavoitteena on puhutella valtakunnallisesti yhtä suurinta liikenneturvallisuuden riskiryhmää, nuoria autoilusta kiinnostuneita miehiä. Keskeisenä tavoitteena on kannustaa nuoria turvavyön käyttöön.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister