Toni Gardemeister osallistuu IRC-sarjan avauskilpailuun Monte Carlon ralliin italialaisen Astra-tiimin Abarth Grande Punto S2000-autolla. Astra-tiimi on monelle suomalaiselle huippukuljettajalle tuttu, myös Gardemeisterille. Toni ajoi Astra-tallin Peugeot 307 WRC-autolla vuonna 2006 Montessa kolmanneksi. Lisäksi Tonilla on kokemusta tiimin toiminnasta muidenkin automerkkien kanssa.

- Meillä on ollut ilo työskennellä Tonin kanssa pitkän aikaa ja olemme aina tienneet. Koska meillä on hyvä suhde hänen kanssaan, olen varma, että yhteistyömme sujuu heti alusta alkaen. Meillä on hyvä auto, joten emme meinaa malttaa odottaa rallin alkua, Astra Racingin Luca Pregliasco kommentoi.

20. tammikuuta alkava Monte Carlon ralli ei kuulu tällä kaudella rallin MM-sarjaan. 14 erikoiskokeen rallilla on yhteispituutta noin 285 kilometriä.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister