Ralliautoilun kuluvan kilpailukauden viimeinen kaksi kuukautinen ja sen viisi osakilpailua ovat edessä. Hektisen loppukirin aloittaa Espanjassa tulevana viikonloppuna ajettava kilpailukauden toinen asfaltilla ajettava MM-ralli. Katalonian MM-rallin jälkeisenä viikonloppuna MM-sarjan kilpailijat mittaavat paremmuuttaan Ranskan Korsikan saarella ajettavassa kauden kolmannessa ja samalla toiseksi viimeisessä pikipinnalla kaasuteltavassa MM-rallissa.

Valikoituja MM-ralleja kuluvana kilpailukautena kurvaillut Toni Gardemeister uuden II-kuljettajansa Tomi Tuomisen kanssa piti osallistua Korsikan MM-ralliin Citroen XSara WRC ralliautolla. Ensimmäiseen yhteiseen MM-ralliinsa valmistunut parivaljakko on kuitenkin joutunut perumaan osallistumisensa taloudellisten syiden seurauksena.

– Rallikielellä sanottuna emme saaneet pakettia kasaan. Nykypäivän ralliautoilu on äärimmäisen kallis urheilumuoto jossa yksityiskuljettajat joutuvat rahoittamaan kilpailutoimintaansa täysin erilailla kuin ajaessaan tehdastiimin kuljettajina. Yhteistyökumppaneiden suosiollisella avustuksella olemme tänä vuonna pystyneet valikoidusti ajamaan ralliautoilun MM-sarjan osakilpailuja. Valitettavasti tähän kilpailuun emme saaneet tarvittavaa budjettia kasaan, kertoi pettynyt Gardemeister.

– Käymme silti II-kuljettajani Tomi Tuomisen kanssa nuotittamassa rallin reitin tulevia vuosia silmällä pitäen. Jatkamme myös niin nykyisen kuin tulevan kilpailukauden ohjelman rakentamista. Tiedotamme asioista niiden varmistuttua, Gardemeister jatkoi.

Lyhyt esittely

Olen toisen sukupolven ralliautoilija. Vuonna 1975 synnyin moottoriurheiluperheeseen ja kasvoin pihapiirissä, joka oli ympäröity kilpa-ajoneuvoilla. Isäni autourheiluharrastus alkoi vuonna 1970 ja sen myötä vauhti on tullut ikään kuin perintönä.

Ammattilaisuran jälkeen Toni toimii mm. ajokouluttajana ja mentoroi uusia rallilupauksia sekä toimii Jari-Matti Latvalan etuautokuljettajana.

Ota yhteyttä Toniin >

Facebook

Tutustu Facebook-sivuuni tästä >

Youtube

Tutustu videoihin tästä >

Instagram

Seuraa @t.garde

Flickr

Löydät paljon rallikuvia Flickr-tililtäni >


© 2019 | Toni Gardemeister